Tangokuningas Olavi Virta. - Virta, Olavi, 1915-1972; Valitut Palat (yhtiö) ([Helsinki] : Valitut Palat, 1981)
50 kappaletta.
C-kasetit otsikoitu: Kun ilta ehtii (kasetti 1, A-puoli) ; Tähti ja meripoika (kasetti 1, B-puoli) ; Hopeinen kuu (kasetti 2, A-puoli) ; Kultainen nuoruus (kasetti 2, B-puoli).
Olavi Virta (lauluääni), yhtye.
Julkaistu myös LP-levyinä.
Keywords: Virta, Olavi, -- 1915-1972 -- kokoelmat; viihdemusiikki