Johanna-vuodet 1979-1981 - Pelle Miljoona, 1955-; Taskinen, Ari, 1959-2024; Varonen, Tumppi, 1956-; Jones, Rubberduck, 1960-; Piesnack, Stefan, 1957-; McCoy, Andy, 1962-; Rechardt, Pekka, 1952-; Simola, Junior; Suvanto, Vando; Takamäki, Sami, 1963-; Widow, T. B., 1961-; Johanna Kustannus (1989-2014) ([Helsinki] : Johanna Kustannus, 2014)
63 kappaletta.
Pelle Miljoona (lauluääni, rummut), 1980 (yhtye) : Ari Taskinen, Tumppi Varonen, Rubberduck Jones, Stefan Piesnack.
Pelle Miljoona & Avoimet Ovet (yhtye): Pelle Miljoona (lauluääni, rummut), Junior Simola, Vando Suvanto, Rekku Rechardt.
Pelle Miljoona Oy (yhtye): Pelle Miljoona (lauluääni, rummut), Ari Taskinen, Stefan Piesnack, TB Widow, Tumppi Varonen, Andy McCoy, Sami Takamäki.
Keywords: Pelle Miljoona, -- 1955- -- kokoelmat; rock; punk rock