Siellä missä toisetkin - Leavings-orkesteri; Turenki Records ([Janakkala] : Turenki Records, 2015)
1 kappale.
Julkaisuun ei liity tekstiliitettä.
Julkaisussa teksti: For promotional use only.
Leavings-orkesteri (yhtye).
[Äänite].
Keywords: Leavings-orkesteri -- singlet; popmusiikki