16 stadion deluxe - Robin, 1998-; Universal Music Oy ([Helsinki] : Universal Music, 2015)
CD-äänilevy: 15 kappaletta.
DVD-levy: Helsinki Po show ; Robin 2014 huippuhetket ; Lapis kesä - Loirinuotiolla ; Musiikkivideot ja making off: Kesärankaat ; Parasta just nyt feat. Nikke Ankara ; Paperilennokki ; Sua varten.
Robin (lauluääni). Muusikot kappaleittain tekstiliitteessä.
DVD-levy puuttuu kansallis kokoelmasta
[Äänite]
Keywords: Robin, -- 1998- -- albumit; popmusiikki