Särkyneen toiveen katu - Kansa, Tapani, 1949-; Takalo, Arttu, 1971-; Hietanen, Pedro, 1949-2023; Tallinnan Sinfoniaorkesteri; Sony Music Entertainment Finland (2009-) ([Helsinki] : Sony Music Entertainment Finland, 2013)
10 kappaletta.
Särkyneen toiveen katu -- Besame mucho -- Kenties, kenties, kenties -- Silloin saat mun sydämein -- Roosan tie -- Tulisuudelma -- Kuolleet lehdet -- Luonnonlapsi -- Perfidia -- Satakieli Esplanadin puistossa.
Pedro Hietanen (tuottaja).
Tapani Kansa (lauluääni), Seppo Kantonen (piano), Teemu Viinikainen (kitara), Ape Anttila (bassosoitin), Kepa Kettunen (rummut), Arttu Takalo (vibrafoni, marimba, lyömäsoittimet), Pedro Hietanen (harmonikka), Jukka Eskola (trumpetti, flyygelitorvi), Tallinnan Sinfoniaorkesteri, Arttu Takalo (johtaja). - Orkesterin jäsenet lueteltu oheislehtisessä.
Keywords: Kansa, Tapani, -- 1949- -- albumit; viihdemusiikki; ikivihreät