Leningrad - Pulliainen, Esa, 1957-; Esa Pulliainen C-Combo ([Tampere] : Ratas Music Group, 2013)
1 kappale.
Esa Pulliainen C-Combo (yhtye).
Keywords: Pulliainen, Esa, -- 1957- -- singlet; soitinmusiikki; populaarimusiikki; rautalankamusiikki