Puutarhassa - Suomen Vapaa Lähetys r.y.:n kuoro; Suomen Vapaa Lähetys r.y.:n soitinyhtye ([Kustannuspaikka tuntematon] : Suomen Vapaa Lähetys, 1992)
11 kappaletta.
Puutarhassa -- Luoksesi, Herra, saan tulla -- Rakkaus pohjaton -- Mä polvistun ristis' juureen -- Käy tänään jo etehen Herran -- Päivyt kirkas -- Kevätlaulu -- Et tiedä, kuin on isäs' sydän hellä -- Oi rakkaus, min kahlehessa -- Jos ois' kaikki mun -- On Herra suur'.
Suomen Vapaa Lähetys ry:n kuoro (sekakuoro) ja soitinyhtye.
Keywords: hengelliset laulut (kristinusko)