Kirkkovuoden psalmimusiikkia. 3, Helluntaijakso. - Gustafsson, Kaj-Erik, 1942-; Haapasalo, Juhani, 1950- (Helsinki : Sulasol, 2011)
17 kappaletta.
Soitinnus: sekakuoro.
[Nuottijulkaisu]
Keywords: hengelliset laulut (kristinusko)