Three hymns, opera arias - Strauss, Richard, 1864-1949; Isokoski, Soile, 1957-; Kamu, Okko, 1946-; Helsingin kaupunginorkesteri; Ondine (Helsinki : Ondine, 2012)
6 teosta.
Aarioita ja kohtauksia oopperoista: Ariadne auf Naxos ; Der Rosenkavalier ; Capriccio ; Drei Hymnen (Kolme hymniä) op.71.
Isokoski, Soile (sopraano). Kamu, Okko (johtaja). Helsinki Philharmonic Orchestra (Helsingin kaupunginorkesteri) (orkesteri).
Äänitys: 17.-18., 20.4. 2012, Helsinki, Musiikkitalo.
Sanat tekstiliitteessä: englanti, saksa (esityskieli).
[Äänite].
Keywords: Isokoski, Soile, -- 1957- -- albumit; aariat; hymnit