Herra Alakulo ja rouva Yläilo - Vuori, Sari; Clutterbuck, Hanna; Jarnamo, Jouni; Karhu, Leena; Kukkonen, Tero; Laakso, Jouko; Mattila, Taneli; Schaper, Heini; Vertanen, Heikki; Tyly Helistin ([Helsinki] : Art of Heart, 2012)
10 kappaletta.
Pikku Totti ja papiljotti -- Kummitus Huududuudu -- Isin maha on kuin potkupallo -- Kälätikälkkä -- Laiskalöllerö -- Valituslaulu -- Tänään tahdon tanssia -- Navantuijotusreggae -- Reppu -- Herra Alakulo ja Rouva Yläilo.
Tyly Helistin (yhtye): Sari Vuori (lauluääni, piano), Heini Schaper (lauluääni), Jouko Laakso (lauluääni), Heikki Vertanen (saksofoni), Jouni Jarnamo (kitara), Leena Karhu (lauluääni), Hanna Clutterbuck (piano), Taneli Mattila (bassokitara), Tero Kukkonen (rummut).
Keywords: popmusiikki; viihdemusiikki