Elysium - Stratovarius (yhtye); Johansson, Jens; Johnson, Richard G.; Kotipelto, Timo, 1969-; Kupiainen, Matias; Kupiainen, Risto, 1988-; Liimatainen, Jani; Michael, Jörg; Parviainen, Aleksi, 1983-; Porra, Lauri, 1977-; Sievälä, Arzka; Stenberg, Anssi; et al. ([Hamburg] : Edel Germany, 2011)
9 kappaletta + 9 demoversiota ko. kappaleista.
CD2: Demoversiot CD1-levyn kappaleista.
Digipak-versio.
Stratovarius (yhtye): Timo Kotipelto (lauluääni), Matias Kupiainen (kitara, ohjelmointi), Lauri Porra (bassokitara, ohjelmointi), Jens Johansson (kosketinsoittimet), Jörg Michael (rummut). Lisäksi: Perttu Vänskä (ohjelmointi /2,4,9), Risto Kupiainen (ohjelmointi (1,3,4,9). Sekä Teuton Choir (taustalaulu): Arzka Sievälä, Jani Liimatainen, Aleksi Parviainen, Tipe Johnson, Anssi Stenberg, Hepa Waara.
Äänitys: 5 by 5 Studios.
Sanat tekstiliitteessä: englanti.
Keywords: Stratovarius (yhtye) -- albumit; heavy metal