Vuosien varrelta - Huuhtanen, Mikko, 1979-; Aspila, Arto; Laaninen, Markku; Saario, Jarno ([Kustannuspaikka tuntematon] :b Mikko Huuhtanen, 2012)
16 kappaletta.
Olen matkalla kotiin ; Kuningatar ja jätkä ; Olen yksin vaan ; Tyhjä huone ; Sen ajan sinetöin ; Volgan helmi ; Tyttö Kotalan ; Turhat päivät ; Sä olet tyttö mun ; Kun sinun katsees näin ; Marie, Marie ; Mä palaan sun luo ; Sorateiden kunkku ; Kaipuu ; Toiveiden ilta ; Olet äideistä parhain.
Mikko Huuhtanen (lauluääni, kitara). - Lisäksi: Arto Aspila (kitara), Markku Laaninen (bassokitara: sähköbasso), Jarno Saario (rummut).
[Äänite]
Keywords: Huuhtanen, Mikko -- albumit; viihdemusiikki