Kirkkomuskari. - Salminen, Jukka; Asikainen, Ida; Kallio, Matti, 1976-; Koivisto, Antton; Koivisto, Laura; Perttilä, Markku, 1975-; Pohjanheimo, Kirsimari; Torri-Tuominen, Mari; Perttilä, Vilho; Larjava, Kristiina, 1959-; Nyman, Pekka, 1961- ([Helsinki] : Lasten Keskus, 2011)
75 kappaletta.
Sis.: Soivat iloisesti kirkonkellot ; Heippatirallaa ; Körö-körötellen ; Ole lähellä ja siunaa ; Muskarilaulu ; Kuunnellaan hiljaa ; Syttyy kynttilä ; Hanna on tullut muskariin ; Kiva kun oot täällä ; Kappelin polulla ; Loppukumarrus ; Pieni liekki lepattaa ; Hiivin, marssin, laukkaan ; Ikiliikkuja ; Varpaat ylös ; Tjombai ; Mitä tehdään ; Ylös ja alas! ; Pikku Purtilo ; Tahdotko soittaa? ; Orkesterilaulu ; Simpukka ; Jumalan silmissä kaunis ; Minä olen ihme ; Katso, katso! ; Suurenmoinen pienikin on , Luojan kiitos! ; Rakkauslaulu ; Ripsii, ropsii! ; Hiiruli ; Tömisee ja soi! ; Sumusade ; Pienen pieni sade ; Enkelit taivaassa ; Anna enkeleitä ; Syliä ; Enkelijumppa ; Tuulee, tuulee ; Rakas Taivaan isä! ; Aalloilla ; Liti, liti, loti, loti ; Onhan täällä myöskin toinen ; Missä on äiti? ; Karitsan jouluyö ; Kynttilät ja tähti ; Joulu hiipii hipsutellen ; Lahjapaketti ; Kun enkeli ilmestyi ; Jouluhiiruli , Pienet kellot soittavat ; Kirkkoon kirkkoon, Joulu tulee luoksemme ; Leijailee! ; Oravaiset ; Talven kukkaset ; Valkoista ja ihanaa ; Leipä ja viini ; Ristinmerkki ; Pienen rukous ; Leipä tuore ja lämmin ; Hyvät tavat ; Kuninkaamme saapuu! ; Pääsiäistä kohti ; Kiitos auringosta ; Iloinen karhu ; Lampaat ja hukkanen ; Kun kiität jumalaa ; Kevät ; Vauva keinuu ; Kyyhkynen ; niin kuin tuuli ; Kesäaamu ; Kiitos, Taivaan isä ; Valoa, pimeää ; Auringonkukka.
Liittyy samannimiseen nuottijulkaisuun.
Useita tekijöitä, säveltäjinä mm. Kristiina Larjava ja Jukka Salminen. - Laulujen tarkat tekijätiedot mainitaan esiteliitteessä.
Julkaisuun liittyy nuotti (Nu10099).
ISRC: FILAS1100001-75
Markku Perttilä (kitara, banjo, mandoliini, kantele, basso, laulu), Matti Kallio (koskettimet, huilu, harmonikka, kitara, basso), Pekka Nyman (lyömäsoittimet), Mari Torri-Tuominen, Kirsimari Pohjanheimo, Vilho Perttilä, Ida Asikainen, Antton Koivisto, Laura Koivisto (laulu).
Markku Perttilä (g, bjo, mand, kantele, b, voc), Matti Kallio (keyb, fl, acc, g, b), Pekka Nyman (perc), Mari Torri-Tuominen, Kirsimari Pohjanheimo, Vilho Perttilä, Ida Asikainen, Antton Koivisto, Laura Koivisto (voc).
Keywords: hengelliset lastenlaulut; hengelliset laulut (kristinusko)