Olen löytänyt : Leo Niemelä laulaa. - Niemelä, Leo; Loikkanen, Rauno; Hyppönen, Hannu-Heikki; Isohella, Jyrki; Saranpää, Seppo (Kauhajoki : Niemelä, 1984)
10 kappaletta.
Äänitteen kesto digitointijärjestelmästä.
Leo Niemelä (tuottaja).
Leo Niemelä (lauluääni, harmonikka). - Lisäksi: Rauno Loikkanen (taustalaulu, piano), Hannu-Heikki Hyppönen (kitara, huilu, kosketinsoittimet), Seppo Saranpää (bassokitara), Jyrki Isohella (rummut), Rauno Loikkanen (johtaja).
Myös digitoituna Kansalliskirjastossa.