Turo's Hevi Gee. - Turo's Hevi Gee (yhtye); Heinänen, Pekka; Hukkanen, Ari, 1956-; Karonen, Ismo, 1963-; Kinnunen, Harri, 1959-; Piiroinen, Janne; Porala, Marko; Salmi, Kuja; Motley, Oy (Tampere : Motley, 2007)
13 kappaletta.
Turo's Hevi Gee (yhtye): Ari Hukkanen, Pekka Heinänen, Ismo Karonen, Harri Kinnunen, Janne Piiroinen. - Lisäksi: Marko Porala (saksofoni), Kuja Salmi (kosketinsoittimet).
[Äänite].
Keywords: Turo's Hevi Gee (yhtye) -- albumit; popmusiikki; viihdemusiikki