Kauneimmat joululaulut. - Kilpeläinen, Tuula, 1944-; Kilpeläinen, Martti, 1943-2020; Moisio, Sakari; Vihdin Miehet; Vihdin kirkkokuoro; Vihdin Kapelli (Vihti : Vihdin seurakunta, 1987)
17 kappaletta.
Vihdin seurakunnan lisäksi mukana: Vihdin Miehet, joht. Sakari Moisio, Vihdin kirkkokuoro ja kantaattikuoro sekä Vihdin Kapelli (Vihdin seurakunnan sinfoniaorkesteri), joht. Martti Kilpeläinen, säestys: Tuula Kilpeläinen (urut).
Myös digitoituna Kansalliskirjastossa.