Dim dam dom : kahdeksankymmentä lastenlaulua - Salonen, Merja; Haapiainen, Timo-Matti, 1977-; Salminen, Jukka, 1956-; Salonen, Merja (Merja Maarit) (Helsinki : Kirjapaja, 2007)
80 kappaletta.
Osassa kappaleista leikkiohjeet.
Soitinnus: melodia, sointumerkit.
Sanat: suomi.
[Nuottijulkaisu]
Keywords: hengelliset lastenlaulut; lastenlaulut; hengelliset laulut (kristinusko); laululeikit