Onnen lapsi. - Lavonen-Niinistö, Mirja; Niinistö, Karoliina; Ekman, Matti; Lauttamus, Juha ([Jyväskylä] : Mannerheimin Lastensuojeluliiton Keski-Suomen piiri, 2006)
13 kappaletta.
Mirja Lavonen-Niinistö (voc), Karoliina Niinistö (voc), Matti Ekman (acc), Juha Lauttamus (tp, sax, fl, g).
Mirja Lavonen-Niinistö (lauluääni), Matti Ekman (harmonikka), Juha Lauttamus (trumpetti, saksofoni, nokkahuilu, kitara)
Keywords: viihdemusiikki