Pillarinkoppi. - Kuoppa-Urkki; Tikkanen, Teijo, 1971-; Vartiainen, Ilkka ([Valtimo] : [Urho Nevalainen], 2006)
10 kappaletta.
Kuoppa-Urkki (lauluääni, kitara, yhtye). Ilkka Vartiainen (steel-kitara: pedal steel, mandoliini, dobro, kitara), Teijo Tikkanen (rummut, bassokitarat, ym.).
Keywords: viihdemusiikki; huumori