Tibaaks ti röötre - Streng, Håkan; Gribajcevic, Kerim; Gröning, Börje; Grönvall, Ulla; Karvonen, Jartsa; Kuokkanen, Mauri; Lanu, Juha; Lasanen, Pentti; Manninen, Jarno; Szalay, Istvan; Söderström, Olav; Virtanen, Heikki (Okay, 2004)
21 kappaletta.
Keywords: 2000-luku (vuosikymmen); suomenruotsalaiset; laulelmat; murteet; suomenruotsi; ruotsin kieli; populaarimusiikki; Suomi