Pärlor : 1946-2006 - Akademiska Damkören Lyran; Turunen, Kari, 1962-; Lampela, Titta ([Helsingfors] : Lyran, 2006)
22 kappaletta.
Laulujen sanat liitteessä.
Musiikin esityskokoonpano: naiskuoro.
Akademiska Damkören Lyran, Kari Turunen (kuoronjohtaja).
Keywords: kuoromusiikki