Kotona jälleen : Revontulikappelin lauluja. - Nyman, Pekka, 1961-; Asikainen, Hannes, 1974-; Hämäläinen, Kari, 1953-; Keränen, Teemu; Laakso, Maria; Tähkäpää, Johanna ([Pelkosenniemi] : [Kairosmaja], 2004)
15 kappaletta.
Laulujen sanat (suomi) tekstiliitteessä.
Johanna Tähkäpää (naislauluääni), Kari Hämäläinen (mieslauluääni), Hannes Asikainen (kitara), Teemu Keränen (bassokitara), Maria Laakso (huilu, piano, lauluääni), Pekka Nyman (lyömäsoittimet, vibrafoni, musiikin johto).
Keywords: hengelliset laulut (kristinusko)