Finnish tango - Tango-orkesteri Unto; Aittomäki, Pirjo, 1963-; Alakotila, Timo, 1959-; Hakala, Petri, 1962-; Kalaniemi, Maria, 1964-; Multamäki, Mervi, 1963-; Järvelä, Mauno, 1949-; Kähärä, Anna-Mari, 1963-; Rantanen, Hannu, 1962-; How Many Sisters (East Grinstead : ARC Music, 2003)
14 kappaletta.
Tähdet meren yllä / U. Mononen & S. Puhtila. Pieni sydän / W. Rac & T. Pekkarinen. Muista minua / T. Kärki & R. Helismaa. Avaryslisen naisen laulu / A.-M. Kähäri & A.-L. Härkönen. Unelmia tuhlaa = Eine kleine Sehnsucht / F. Holländer, suom. san. t. Valo. Preparense / A. Piazzolla. L'accordéoniste / Emer. Muistathan, Barbara? = Rappelle-toi, Barbara? / J. Kosma & J. Prévert, suom. san. J. Kemppinen. Ilon kyyneleet / R. Markkula & J. Vainio. Hiljainen kylätie / T. Kärki & R. Helismaa. Ikävä omia maita / A.-M. Kähäri & trad. Satumaa / U. Mononen. Siks' oon mä suruinen / T. Kärki & K. Mustonen. Täysikuu / T. Kärki & R. Helismaa. - Ei luetteloitu erikseen.
Timo Alakotila (tuottaja).
Tango-orkesteri Unto (yhtye): Pirjo Aittomäki (lauluääni), Timo Alakotila (piano), Maria Kalaniemi (harmonikka), Mauno Järvelä (viulu), Petri Hakala (kitara), Hannu Rantanen (kontrabasso). - Taustalaulu kappaleessa Ikävä omia maita: How Many Sisters (yhtye): Mervi Hiltunen (taustalaulu), Anna-Mari Kähärä (taustalaulu), Pirjo Aittomäki (taustalaulu).
ulkofennica
Keywords: Tango-orkesteri Unto -- albumit; tangot (sävellykset); Suomi; viihdemusiikki