Sähkönsinistä sinfoniaa. - Kilpi; MTG Musiikkituottajat Group ([Turku] : MTG Musiikkituottajat Group, 2003)
11 kappaletta.
Kilpi (yhtye): Taage (lauluääni). Pete (kitara, taustalaulu). Alba (kitara, taustalaulu). Jane (bassokitara). Janne (rummut).
Sanat tekstiliitteessä: suomi.
[Äänite]
Keywords: Kilpi (yhtye) -- albumit; heavy metal