Muistojen 60-luku. 1967: lauluja rakastamisen vaikeudesta ja muustakin. - Pälli, Erkki, 1935-2018; Valitut Palat (yhtiö) (Helsinki : Valitut Palat. Musiikki, 2001)
60 kappaletta.
CD1 otsikoitu: Näin tehdään muistoja ; CD2: Löysin rantein ; CD3: Rakasta, kärsi ja unhoita.
Tekstiliitteessä (suomi) Erkki Pällin katsaus vuoden 1967 tapahtumiin sekä laulujen ja esittäjien taustatietoja.
Eri esittäjiä.
[Äänite]
Keywords: tanssimusiikki; iskelmät