Hirabo invaders. - Poly 61; Squaremeat (yhtye) (Helsinki : Thirteen Sound Solution, 2000)
3 kappaletta.
Poly 61 (tekninen toteutus). Lisäksi: Squaremeat (yhtye, tekninen toteutus raidalla 3).
Keywords: tekno; trance