Kesäyön Elegia = Elegia in the Finnish summer night - Elegia (naiskuoro); Alakulppi, Sari, 1969- ([Helsinki] : Naiskuoro Elegia, 2001)
20 kappaletta.
Kesäyö -- Tule illalla -- Heilani on kuin helluntai -- Näkemiin! -- Mötet -- Muistelen sua -- Läksin minä kesäyönä käymään -- Hämyssä kesäisen yön -- Kesäyö -- Nocturne -- Kuin linnut tumman veen -- Skymning -- Kuu kalpea -- Unen rumpu -- Ilta -- Iltatunnelma -- Illalla -- Kehtolaulu -- Valkea uni -- Hyvää yötä.
Laulujen sanat (suomi, englanti) tekstiliitteessä.
Naiskuoro Elegia (kuoro), Sari Alakulppi (kuoronjohtaja).
Keywords: kuoromusiikki