Merimiesvalssien taikaa. 2. - Turun Tähtituotanto (Turku : Turun tähtituotanto, 2001)
25 kappaletta.
Esittelylehtinen suomeksi ja ruotsiksi.
Eri esittäjiä.
Keywords: viihdemusiikki; valssit; merimieslaulut