Parhainta aikaa mulle - Piironen, Kari, 1947-; Tatsia-Musiikki ([Helsinki] : Tatsia-Musiikki, 2001)
1 kappale.
Julkaisussa teksti: Not for sale.
Kari Piironen (lauluääni), yhtye.
[Äänite]
Keywords: Piironen, Kari, -- 1947- -- singlet; viihdemusiikki; iskelmät; käännökset; tanssimusiikki