Juhlafanfaari kouvolalle = ceremonial fanfare for Kouvola - Eerola, Lasse, 1945-2000; Tommola, Alpo; Kulmala, Kalervo, 1947-; Kouvolan kaupunginorkesteri ([Kouvola] ; Kouvolan Sanomat, 1986)
2 teosta.
Juhlafanfaari Kouvolalle ; Kehityksen vuosikymmeniä Suomen lehdistössä ja Kouvolan Sanomissa.
Tilausteos Kouvolan Sanomien 75-v. juhlaan 1984.
Kulmala, Kalervo (johtaja). Kouvolan kaupunginorkesterin puhaltajat ja lyöjät. Tommola, Alpo (puhe).
[Äänite]
Keywords: fanfaarit