Rockin' rollin' ; Let's rock - Golden Rocket; Scandia-Musiikki ([Kustannuspaikka tuntematon] : Scandia Musiikki/HI-HAT, 1982)
2 kappaletta.
Kansikotelo puuttuu (H1, J).
Golden Rocket (yhtye).
[Äänite].
Keywords: Golden Rocket -- singlet; rockabilly