Tuhansin äänin - Karpalo (yhtye); JP-Musiikki ([Kustannuspaikka tuntematon] : JP-Musiikki, 1979)
2 kappaletta.
Levykuoressa kappaleiden nuotit (melodia, sointumerkit) ja sanat.
Karpalo (laulu- ja soitinyhtye).