Tintti ja Briljandos I - Tiainen, Terho, 1938-; Bildo, Ragnar, 1930-2013; Bildo, Ralf; Bildo, Tom, 1955-; Haapiainen, Paavo; Nevalainen, Timo; Salmi, Jari, 1962-; Tintti ja Briljandos ([Suomi] : Audiomark, 1977)
10 kappaletta.
Armon sanoma ; Ylistän sinua Herra ; Omas tahdon olla ainiaan ; Suloinen on Herran viesti ; Kerro uskostasi ; Kas Golgatalta ; Tulkaa kaikki kärsiväiset ; Oon ystävän löynnyt ; Tahdon täällä Jeesustani palvella ; Nyt ristin tiellä.
Tintti ja Briljandos (yhtye): Terho Tiainen (lauluääni, kitara), Paavo Haapiainen (piano, sähköurut, trumpetti), Ralf Bildo (trumpetti), Ragnar Bildo (trumpetti), Tom Bildo (pasuuna), Timo Nevalainen (rummut), Jari Salmi (sähköbasso, trumpetti).
SAAPUMISVALVONTA
Keywords: hengellinen musiikki