Ultima thule - Koivistoinen, Eero, 1946-; Linnavalli, Esko, 1941-1991; UMO (orkesteri) ([Kustannuspaikka tuntematon] : PRO records, 1986)
3 kappaletta.
Eero Koivistoinen & UMO, Esko Linnavalli (johtaja).