Så har man nu sen - Dalsbruks Dragspelsklubb; Eriksson, Roger; Wahlsten, Christian; Uggeldahl, Börje; Ljungqvist, Sune; Grönroos, Kaj; Söderholm, Sven-Erik; Blomqvist, Rolf (Rolf Gustav); Dannström, Curt; Granholm, Leni; Kulla, Kaj; Lindberg, Nils-Erik; et al. ([Suomi] : [kustantaja tuntematon], 1982)
18 kappaletta.
Så har man nu sen -- Dragspelsklubbens marsch -- Fiolen min -- Rosa på bal -- Stigare 1 -- Tuusulapolkan -- Morgon på Falköfjärden -- Dalsbruksvalsen -- Horgalåten -- Mazurka från Dragsfjärd -- Amerikansk träskopolka -- In einer kleinen Konditorei -- I de små husen -- Foxtrotpotpurri -- Harbour lights -- Ett sjömansbrev -- Hitisminnen -- Så har man nu sen.
Dalsbruks Dragspelsklubb (yhtye: harmonikkayhtye): Roger Eriksson (rummut), Christian Wahlsten (kitara, lauluääni), Börje Uggeldahl (bassosoitin), Sune Ljungqvist (harmonikka), Kaj Grönroos (harmonikka, lauluääni), Sven-Erik Söderholm (harmonikka), Rolf Blomqvist (harmonikka), Nils-Erik Lindberg (harmonikka), Leni Granholm (viulu, lauluääni), Ture Norrbäck (viulu, lauluääni), Curt Dannström (viulu, lauluääni), Ove Sjöblom (harmonikka, lauluääni), Kaj Kulla (harmonikka, piano, tenorisaksofoni), Pentti Luoma (harmonikka).
Julkaistu myös C-kasettina.