10/80 - Hurriganes (yhtye); Aaltonen, Remu, 1948-; Häkkinen, Cisse, 1951-1990; Järvinen, Albert, 1950-1991; Maijanen, Pave, 1950-2021; Aaltonen, Remu, 1948-; Järvinen, Albert, 1950-1991; Maijanen, Pave, 1950-2021; Scandia-Musiikki (Helsinki : Scandia, 1980)
14 kappaletta.
Made in Sweden ; Bye bye bye ; Let's go rocking tonight ; Saigon shakes ; Bourbon Street ; Kinky reggae ; Rocking belly ; Red house ; Cozyrow ; Goodnight baby ; Somebody help me ; Down the line ; Skin and bone ; Just for you.
Henry Aaltonen (tuottaja), Pekka Järvinen (tuottaja), Pave Maijanen (tuottaja).
Hurriganes (yhtye): Remu Aaltonen (lauluääni, rummut), Cisse Häkkinen (sähköbasso, lauluääni), Albert Järvinen (kitara). Lisäksi: Pave Maijanen (kosketinsoittimet). - Taustalaulu: Cisse Häkkinen (mieslauluääni), Pave Maijanen (mieslauluääni).
Keywords: Hurriganes (yhtye) -- albumit; rock