Armoa armosta : hengellisiä lauluja ja virsiä. - Ruohonen, Seppo, 1946-2020; Tiitu, Tapio, 1944-; M & T Tuotanto ([Turku] : M&T Production, 1975)
15 kappaletta.
Seppo Ruohonen (tenori), Tapio Tiitu (urut, piano).
Keywords: valikoimat; hengellinen musiikki; hengelliset laulut (kristinusko)