4 iskelmää - Carola, 1941-1997; Koivunen, Brita, 1931-2014; Salminen, Reijo, 1945-; Scandia-Musiikki ([Helsinki] : Scandia-Musiikki, 1968)
4 kappaletta.
A-puoli ilmestynyt myös singlellä Scandia KS749, B/1 singlellä KS751, B/2 singlellä KS743.
A-puoli: Carola (lauluääni).
B-puoli: Reijo Salminen (B/1), Brita Koivunen (B/2).