Hämeentien ynnä liitosalueiden yhdistyneet pihasoittajat ; Ei aika mennyt koskaan palaa - Eero, Jussi & The Boys; Discophon ([Helsinki] : Discophon, 1967)
2 kappaletta.
Eero ja Jussi, The Boys (yhtye).
Äänitys: 1967.
[Äänite]
Keywords: Eero, Jussi & The Boys -- singlet