Neidon toiveet ; Suliko. - Pellinen, Eila, 1938-1977; Ossi Runnen orkesteri; Musiikki Fazer ([Helsinki] : [Fazer], 1958)
2 kappaletta.
Eila Pellinen (lauluääni), Ossi Runne orkestereineen.
Myös digitoituna Kansalliskirjastossa.
Keywords: iskelmät