Tule takaisin ; Suudelmin valoja vannoit - Tuomi, Veikko, 1924-1992; Rytmi-orkesteri; Musiikki Fazer ([Helsinki] : [Fazer], 1954)
2 kappaletta.
Veikko Tuomi (lauluääni) ja Rytmi-orkesteri.
Keywords: tanssimusiikki