Nuoruusmuistot ; Manon. - Eirto, Erkki, 1907-1954; Bauschke, Erhard; Erhard Bauschke & sein Tanzorchester (1938)
2 kappaletta.
Erkki Eirto (lauluääni) ja Erhard Bauschken tanssiorkesteri.
Äänitys: 16.5. / 12.5.1938, Berlin.
Myös digitoituna Kansalliskirjastossa.
[Äänite]
Keywords: Eirto, Erkki, -- 1907-1954 -- singlet; viihdemusiikki