Wanhoja Siionin lauluja. [1], Oi Ylkä Jeesus rakkahin. - Kajava, Ossi; Nurkkala, Lauri, 1958-; Niemelä, Hannu, 1962-; Pihlajaniemi, Asta; Liukkonen, Matti, 1928-; Paaso, Raimo, 1972-; Paloniemi, Lea; SRK:n lauluryhmä; SRK:n tyttöjen lauluryhmä; SRK:n poikien lauluryhmä; Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys (Oulu : Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys, 1997)
17 kappaletta.
Tekstiliitteessä (suomi) taustatietoja kappaleista.
Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK:n) lauluryhmä, Ossi Kajava (johtaja), Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK:n) tyttöjen lauluryhmä, Lauri Nurkkala (johtaja), Hannu Niemelä (johtaja), Asta Pihlajaniemi (johtaja), Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK:n) poikien lauluryhmä, Matti Liukkonen (johtaja), Raimo Paaso (urut), Lea Paloniemi (urut).
Äänitys: (raidat 5, 13, 15): 1995, Lumijoki, Lumijoen kirkko.
Äänitys: (raidat 1-4, 6.12, 14, 16, 17): 1995, 1996, Oulu, Pyhän Tuomaan kirkko.
Keywords: valikoimat; hengelliset laulut (kristinusko)