Jazz me blues. - Polaris Celebration Band; Iiramo, Pekka; Järvelä, Jukka (muusikko); Kalliala, Tuomas; Louhi, Aaro; Tornivuori, Lauri; Virto, Ilkka; Virto, Mikko ([Kustannuspaikka tuntematon] : Polaris Celebration Band, 1994)
15 kappaletta.
"Jazz me blues" julkaistu alunperin LP-levynä vuonna 1986.
Polaris Celebration Band: Ilkka Virto (tb), Jukka Järvelä (bjo, g), Pekka Iiramo (cl, ss), Lauri Tornivuori (p), Tuomas Kalliala (b), Aaro Louhi (cnt, fl-h), Mikko Virto (dr).
Polaris Celebration Band (yhtye): Ilkka Virto (pasuuna), Pekka Iiramo (klarinetti, sopraanosaksofoni), Aaro Louhi (kornetti, flyygelitorvi), Lauri Tornivuori (piano), Jukka Järvelä (banjo, kitara), Tuomas Kalliala (kontrabasso), Mikko Virto (rummut).