Suomi-marssi - Karelia-puhallinorkesteri; Runne, Ossi, 1927-2020; Valto, Jussi, 1935-2003; Bluebird Music ([Helsinki] : Bluebird Music, 1992)
12 teosta.
Jussi Valto (tuottaja).
Karelia-puhallinorkesteri (puhallinorkesteri), Ossi Runne (johtaja). - Orkesterin jäsenet lueteltu tekstilipukkeessa.
Julkaistu myös C-kasettina.
Keywords: Karelia-puhallinorkesteri -- albumit; sotilasmusiikki; marssit