Negro spirituals - Airas, Marjatta, 1950-; Gräsbeck, Folke, 1956- ([Suomi] : Jubal, 1994)
21 kappaletta.
Is Massa going to sell us tomorrow ; Get on board, little children ; Great Day ; Were you there ; Nobody knows the trouble I've seen ; Poor mourner's got a home at last ; Little David play your harp ; Sometimes I feel like a motherless child ; There's no hiding place down there ; On mielein murheinen ; Kasvot auringonnousuun päin ; Golgata ; Wade in the water ; Matkan pitkän kulkija ; I couldn't hear nobody pray ; The blind man stood on the road and cried ; Didn't my Lord deliver Daniel ; Anna taas vanha usko ; Syvä joki ; Do down, Moses ; Muukalainen.
Esittelylehtinen ja tekstilehtinen suomeksi ja englanniksi.
Marjatta Airas (mezzosopraano), Folke Gräsbeck (piano). - Muut muusikot lueteltu julkaisun tekstiliitteessä.
Julkaistu myös C-kasettina.
[Äänite]
Keywords: esitykset; valikoimat; hengellinen musiikki; spirituaalit