Anna Hanski. - Hanski, Anna, 1970-; Kinnunen, Elina; Lehtinen, Riitta; Pahlama, Risto; Pettersson, Tina, 1966-; Virtanen, Heikki, 1953-; Kaasalainen, Pekka; Karttunen, Moko, 1960-; Koskinen, Timo (Timo Ensio); Laihi, Kyösti; Lyysaari, Pasi; Murtojärvi, Ilpo, 1954-; et al. (Turku : Ensio Music, 1989)
12 kappaletta.
Sinä olet kaunis ; Kotiviini ; Rakastuin poliisiin ; Tule poika uimaan ; T-paita ; Tyhjää ; Tahdon löytää kuun ; Snadi sydän ; Kiltit tytöt pääsee taivaaseen ; Saappaat ; Matkalaukku ; Nallekarhu.
Anna Hanski (lauluääni). - Muusikot: Heikki "Häkä" Virtanen (sähköbasso raidoilla 1, 2, 3, 5, 7, 10), Pasi Lyysaari (bassokitara 6,11), Kari Peltonen (bassokitara 4, 8-9,12), Ilpo Murtojärvi (taustalaulu, kitara 1- 5, 7-8,10), Nono Söderberg (kitara 4, 9,12), Pekka Kaasalainen (lauluääni 2, kitara 6,10-11), Moko Karttunen (kitara 11), Harri Vuorinen (banjo 8), Timo Koskinen (rummut 2-3, 5-7,10-11), Petteri Määttänen (rummut 4, 8-9,12), Matti Puurtinen (kosketinsoittimet 1, 3-4, 8-9,12-13), Kyösti Laihi (kosketinsoittimet 2, 5-7, 9,11), Riitta Lehtinen (taustalaulu), Tina Pettersson (taustalaulu), Elina Kinnunen (taustalaulu), Risto Pahlama (taustalaulu).
CD-äänilevy Puuttuu JYKin kokoelmasta
[Äänite]
Keywords: Hanski, Anna, -- 1970- -- albumit; viihdemusiikki; iskelmät; tanssimusiikki