Kuppi kahvia - Tervo, Timo, 1950-2014; Hietala, Ismo, 1964-; Hillo, Kari, 1952-; Liinamaa, Pubbe; Nieminen, Tony; Takala, Hannu, (Hannu Tapani); Slager (yhtye); Musiikki-Laiho ([Kustannuspaikka tuntematon] : Musiikki Laiho, 1991)
10 kappaletta.
Timo Tervo & Slager (yhtye): Timo Tervo (lauluääni, kitara, lyömäsoittimet), Hannu Takala (lauluääni, kitara, kosketinsoittimet), Ismo "Mr. Hovatoff" Hietala (lauluääni, kosketinsoittimet), Pubbe Liinamaa (bassokitara, taustalaulu). - Lisäksi: Kari Hillo (kitara, taustalaulu, raidat 1, 3, 6,10), Tony Nieminen (rummut raidoilla 2, 5, 7, 8).
[Äänite]
Keywords: viihdemusiikki