Malttamaton sydämein ; Ota syliisi. - Pienimäki, Eila, 1939-; Bluebird Music ([Helsinki] : Bluebird Music, 1992)
2 kappaletta.
Pienimäki, Eila (lauluääni). - Yhtye säestää.
[Äänite].
Keywords: Pienimäki, Eila, -- 1939- -- singlet; iskelmät