Tietysti ja tottakai!. (Lahti : Lahden musiikkiopisto, 1998)
25 kappaletta.
Lahden musiikkiopiston 10-vuotisjuhlaäänite.
Esittäjät lueteltu kappaleitten yhteydessä.
Keywords: 1990-luku; musiikkioppilaitokset; äänitteet; Lahti